НОВИНИ

ПРЕМИЕРА 03.05.

Една среда наутро (Keeping Faith)

нова криминалистичка серија


Една среда наутро (Keeping Faith) е нова криминалистичка трилер серија што ќе може премиерно да се гледа на Pickbox NOW од 3 мај. Целосната серија се состои од три сезони и сите три пристигнуваат на Pixckbox NOW!

Дознај повеќе
ПРЕМИЕРА 28.04.

Исчезнати (Desaparecidos)

нова криминалистичка серија


Одличната нова шпанска криминалистичка серија Исчезнати (Desaparecidos, 2020 - ) на Pickbox NOW доаѓа на 28 април. Во оваа напната серија ќе ја следиме работата во полициската единица специјализирана за случаите на исчезнати лица.

Гледај веднаш Дознај повеќе
ПРЕМИЕРА 19.04.

Убиство (The Killing)

Култната нордиска серија


Најпознатата данска драмска крими серија Убиство (Forbrydelsen, eng. The Killing) доаѓа на Pickbox NOW! Она по што Убиство се истакнува како одлична нордиска серија се неочекуваните пресврти, интересните приказни кои се протегаат низ целата сезона и мрачната атмосфера.

Гледај веднаш Дознај повеќе
Нови епизоди секој понеделни

Шест сестри (Seis Hermanas)

Нова драмска серија


Шпанската драмска серија Шест сестри (Seis Hermanas) е нова серија на Пикбокс НАУ, а по пет нови епизоди пристигнуваат во понеделник и достапни се веднаш.
Покрај одличното дејство, сместено во Мадрид во почетокот на 20 век, оваа шпанска серија обилува со авантура и романса.

Гледај веднаш Дознај повеќе