Објавено: 17. ноември 2021.

Конечно пристигнува петокот што се очекува повеќе од кој било друг петок – Black Friday!

Но, со оглед на тоа дека кај нас работите секогаш се поинакви, нашата акција трае подолго отколку само еден ден – попустите можете да ги искористите од петок 19, до понеделник 29.11!

Пријавете се на pickboxnow.com и добијте попуст од 25% на пакетите преку сите начини на плаќање.

Услугата можете да ја активирате преку пријавување на www.pickboxnow.com во категоријата Профил > Податоци за корисникот > Активирај пакет. Изберете пакет > Активирајте пакет > па во полето Имам код за попуст внесете го кодот:

BLACK25MK

Заштедите се чувствуваат:

1) Претплатата од 6 месеци можете да ја купите за 1125 MKD наместо редовната цена од 1500 MKD

2) Претплатата од 12 месеци можете да ја купите за 1791 MKD наместо редовната цена од 2388 MKD

Не пропуштајте ја можноста и гледајте Pickbox NOW со попристапни цени.  Сите филмови, серии, документарци се достапни со неколку кликнувања, без договорна обврска!

Некои од новите содржини на Pickbox NOW се:

Тоти (Еден капитен)

Италијанската серија за Франческо Тоти ни ги прикажува последните денови во кариерата на овој славен италијански фудбалер.

Анаод 22.11

Италијанска научно-фантастична серија снимена според истоимениот роман на Никола Аманти од 2015 година, кој воедно е и режисер на оваа серија. Дистопиското дејствие се одвива во постапокалиптичен свет во кој живеат само деца, додека сите возрасни умреле од еден таинствен вирус.