Новости

OД ПЕТОК 19, ДО ПОНЕДЕЛНИК 29.11

Black Friday

25% на пакетите 6 и 12 месеци


Конечно пристигнува петокот што се очекува повеќе од кој било друг петок – Black Friday!
Но, со оглед на тоа дека кај нас работите секогаш се поинакви, нашата акција трае подолго отколку само еден ден – попустите можете да ги искористите од петок 19, до понеделник 29.11!

Дознај повеќе

START

299

MKD

за 1 месец

ЗАШТЕДА:

0MKD

годишно

 • 2 УРЕДА ИСТОВРЕМЕНО ПО ТВОЈ ИЗБОР
  Дознај повеќе
 • ОБНОВУВАЧКА ПРЕТПЛАТА
 • БЕЗ ДОГОВОРНА ОБВРСКА
 • СЀ ПРЕВЕДЕНО И БЕЗ РЕКЛАМИ
 • ОФЛАЈН ГЛЕДАЊЕ
АКТИВИРАЈ ВЕДНАШ

PLUS

1500

MKD

за 6 месеци

ЗАШТЕДА:

294MKD

годишно

 • 2 УРЕДА ИСТОВРЕМЕНО ПО ТВОЈ ИЗБОР
  Дознај повеќе
 • ОБНОВУВАЧКА ПРЕТПЛАТА
 • БЕЗ ДОГОВОРНА ОБВРСКА
 • СЀ ПРЕВЕДЕНО И БЕЗ РЕКЛАМИ
 • ОФЛАЈН ГЛЕДАЊЕ
АКТИВИРАЈ ВЕДНАШ

FAMILY

2388

MKD

за 12 месеци

ЗАШТЕДА:

1200MKD

годишно

 • 3 УРЕДА ИСТОВРЕМЕНО ПО ТВОЈ ИЗБОР
  Дознај повеќе
 • ОБНОВУВАЧКА ПРЕТПЛАТА
 • БЕЗ ДОГОВОРНА ОБВРСКА
 • СЀ ПРЕВЕДЕНО И БЕЗ РЕКЛАМИ
 • ОФЛАЈН ГЛЕДАЊЕ
АКТИВИРАЈ ВЕДНАШ

САКАШ ДА ГЛЕДАШ ПРЕКУ ТЕЛЕКОМ ОПЕРАТОРОТ?

ЗОШТО PICKBOX NOW?

Само кај нас

Хитовите на светската и европската продукција ексклузивно на Pickbox NOW

Превод

Сите серии и филмови со преводи на хрватски, словенечки, српски и македонски

За секој по нешто

Одберете од неодоливите серии и филмски класици

Без реклами

Вашите омилени серии гледајте ги без здодевни реклами

НОВО ВО НОЕМВРИ