СЕГА

СЛЕДУВА

ПОДОЦНА

11:15

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S01E02

СЕРИАЛ
12:45

Исчезнати

Desaparecidos | S01E10

СЕРИАЛ
14:00

Два живота

Two Lives | S01E123

СЕРИАЛ

АКЦЕНТИ

Младиот инспектор Морз

ПОН-ЧЕТ 17:20

Сагата за Долагангер: Цвеќе на таванот

ПОН 21:00

Јавна библиотека


САБОТА 20:15

Совршени странци

НЕДЕЛА 22:00

КАДЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ КАНАЛОТ PICKBOX TV?

Македонски Телеком

Pickbox TV каналот најдете го на 517. позиција.
Достапен е во Филмскиот канал во пакетите TV M и TV L.

Тотал ТВ

Pickbox ТV каналот се наоѓа на 108. позиција на платормата Тотал ТВ.
Достапен е за сите корисници уште од пакетот Старт.

ПРИЈАВА НА НОВОСТИ

Сакаш прв да ги дознаеш сите новости? 🙂


Пријави се за новости и не пропуштај сите омилени содржини да ги изгледаш на време!
Внеси ја својата е-пошта на којашто сакаш да ги примаш најновите вести поврзани со каналот Pickbox TV.

ПРОГРАМА НА PICKBOX ТV

СРЕДА
22.03.2023
ЧЕТВРТОК
23.03.2023
ПЕТОК
24.03.2023
САБОТА
25.03.2023
НЕДЕЛА
26.03.2023
ПОНЕДЕЛНИК
27.03.2023
ВТОРНИК
28.03.2023
СРЕДА
29.03.2023
ЧЕТВРТОК
30.03.2023
ПЕТОК
31.03.2023
САБОТА
01.04.2023
НЕДЕЛА
02.04.2023
11:15

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S01E02

СЕРИАЛ
12:45

Исчезнати

Desaparecidos | S01E10

СЕРИАЛ
14:00

Два живота

Two Lives | S01E123

СЕРИАЛ
15:00

Добрата вештерка

Good Witch | S03E11

СЕРИАЛ
15:45

Чудесија

Wonderland | S02E05

СЕРИАЛ
16:30

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S01E08

СЕРИАЛ
17:20

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S01E03

СЕРИАЛ
18:50

Исчезнати

Desaparecidos | S01E11

СЕРИАЛ
20:05

Партнери во злосторство

Partners in crime | S01E03

СЕРИАЛ
21:00

Сагата за Долагангер: Ако има трња

The Dollanganger Series: If There Be Thorns

ФИЛМ
22:35

Смртоносни жени

Deadly Women | S01E03

СЕРИАЛ
23:20

Две недели живот

Two Weeks to Live | S01E03

СЕРИАЛ
23:45

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S01E03

СЕРИАЛ
1:15

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S01E08

СЕРИАЛ
2:05

Сагата за Долагангер: Ако има трња

The Dollanganger Series: If There Be Thorns

ФИЛМ
3:40

Исчезнати

Desaparecidos | S01E11

СЕРИАЛ
7:10

Слатко лудило

Baking Mad | S02E08

СЕРИАЛ
7:35

Гответе со Ана Олсон

Bake With Anna Olson | S02E05

СЕРИАЛ
8:00

Два живота

Two Lives | S01E123

СЕРИАЛ
9:00

Добрата вештерка

Good Witch | S03E11

СЕРИАЛ
9:45

Чудесија

Wonderland | S02E05

СЕРИАЛ
10:30

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S01E08

СЕРИАЛ
11:20

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S01E03

СЕРИАЛ
12:50

Исчезнати

Desaparecidos | S01E11

СЕРИАЛ
14:05

Два живота

Two Lives | S01E124

СЕРИАЛ
15:00

Добрата вештерка

Good Witch | S03E12

СЕРИАЛ
15:45

Чудесија

Wonderland | S02E06

СЕРИАЛ
16:30

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S01E09

СЕРИАЛ
17:15

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S01E04

СЕРИАЛ
18:50

Исчезнати

Desaparecidos | S01E12

СЕРИАЛ
20:05

Партнери во злосторство

Partners in crime | S01E04

СЕРИАЛ
21:00

Сагата за Долагангер: Семиња од минатото

The Dollanganger Series: Seeds Of Yesterday

ФИЛМ
22:25

Фенрис: Големиот волк

Fenris | S01E05

СЕРИАЛ
23:10

Две недели живот

Two Weeks to Live | S01E04

СЕРИАЛ
23:35

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S01E04

СЕРИАЛ
1:10

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S01E09

СЕРИАЛ
1:55

Сагата за Долагангер: Семиња од минатото

The Dollanganger Series: Seeds Of Yesterday

ФИЛМ
3:20

Исчезнати

Desaparecidos | S01E12

СЕРИАЛ
7:10

Слатко лудило

Baking Mad | S02E09

СЕРИАЛ
7:35

Гответе со Ана Олсон

Bake With Anna Olson | S02E06

СЕРИАЛ
8:00

Два живота

Two Lives | S01E124

СЕРИАЛ
8:55

Добрата вештерка

Good Witch | S03E12

СЕРИАЛ
9:40

Чудесија

Wonderland | S02E06

СЕРИАЛ
10:25

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S01E09

СЕРИАЛ
11:10

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S01E04

СЕРИАЛ
12:45

Исчезнати

Desaparecidos | S01E12

СЕРИАЛ
14:00

Два живота

Two Lives | S01E125

СЕРИАЛ
15:00

Добрата вештерка

Good Witch | S04E01

СЕРИАЛ
15:45

Чудесија

Wonderland | S02E07

СЕРИАЛ
16:30

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S01E10

СЕРИАЛ
17:20

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E01

СЕРИАЛ
18:50

Исчезнати

Desaparecidos | S01E13

СЕРИАЛ
20:05

Партнери во злосторство

Partners in crime | S01E05

СЕРИАЛ
21:00

Нора Робертс: Залог

Nora Roberts: Tribute

ФИЛМ
22:30

Фенрис: Големиот волк

Fenris | S01E06

СЕРИАЛ
23:20

Две недели живот

Two Weeks to Live | S01E05

СЕРИАЛ
23:45

Две недели живот

Two Weeks to Live | S01E06

СЕРИАЛ
0:10

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E01

СЕРИАЛ
1:40

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S01E10

СЕРИАЛ
2:30

Нора Робертс: Залог

Nora Roberts: Tribute

ФИЛМ
4:00

Исчезнати

Desaparecidos | S01E13

СЕРИАЛ
7:50

Слатко лудило

Baking Mad | S02E10

СЕРИАЛ
8:15

Гответе со Ана Олсон

Bake With Anna Olson | S02E07

СЕРИАЛ
8:40

Мистерии на гаражната распродажба

Garage Sale Mystery

ФИЛМ
10:05

Љубов на изнајмување

Lease on Love

ФИЛМ
11:30

Љубов и радио-ѕвезда

Love and the Radio Star

ФИЛМ
12:55

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S01E01

СЕРИАЛ
14:25

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S01E02

СЕРИАЛ
15:55

Сагата за Долагангер: Цвеќе на таванот

The Dollanganger Series: Flowers In The Attic

ФИЛМ
17:20

Сагата за Долагангер: Ливчиња на ветрот

The Dollanganger Series: Petals On The Wind

ФИЛМ
18:45

Мистериите на вистинскиот Шерлок Холмс: Стратегијата на белиот коњ

Murder Rooms: Mysteries of the Real Sherlock Holmes: The White Knight Stratagem

ФИЛМ
20:15

Јавна библиотека

The Public

ФИЛМ
22:05

Невидливиот сведок

The Invisible Whitness

ФИЛМ
23:40

Часови по летање

Flying Lessons

ФИЛМ
1:15

Живеење со мртвите: Љубовна приказна

Living with the Dead: A Love Story

ФИЛМ
2:45

Љубов на изнајмување

Lease on Love

ФИЛМ
7:35

Слатко лудило

Baking Mad | S02E11

СЕРИАЛ
8:00

Гответе со Ана Олсон

Bake With Anna Olson | S02E08

СЕРИАЛ
8:25

Мистерии на гаражната распродажба: Се што сјае

Garage Sale Mystery: All That Glitters

ФИЛМ
9:50

Љубов преку апликација

Love at First Like

ФИЛМ
11:15

Ќе се сретнеме во Шкотска

Meet You in Scotland

ФИЛМ
12:40

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S01E03

СЕРИАЛ
14:10

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S01E04

СЕРИАЛ
15:45

Сагата за Долагангер: Ако има трња

The Dollanganger Series: If There Be Thorns

ФИЛМ
17:20

Сагата за Долагангер: Семиња од минатото

The Dollanganger Series: Seeds Of Yesterday

ФИЛМ
18:45

Нора Робертс: Залог

Nora Roberts: Tribute

ФИЛМ
20:15

Живот со Грејс

Getting Grace

ФИЛМ
22:00

Совршени странци

Perfect Strangers

ФИЛМ
23:30

Воена приказна

War Story

ФИЛМ
0:50

Јавна библиотека

The Public

ФИЛМ
2:40

Љубов преку апликација

Love at First Like

ФИЛМ
4:05

Ќе се сретнеме во Шкотска

Meet You in Scotland

ФИЛМ
6:35

Слатко лудило

Baking Mad | S02E12

СЕРИАЛ
7:00

Гответе со Ана Олсон

Bake With Anna Olson | S02E09

СЕРИАЛ
7:25

Два живота

Two Lives | S01E125

СЕРИАЛ
8:25

Добрата вештерка

Good Witch | S04E01

СЕРИАЛ
9:10

Чудесија

Wonderland | S02E07

СЕРИАЛ
9:55

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S01E10

СЕРИАЛ
10:45

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E01

СЕРИАЛ
12:15

Вистинг

Wisting | S01E01

СЕРИАЛ
13:00

Вистинг

Wisting | S01E02

СЕРИАЛ
13:45

Два живота

Two Lives | S01E126

СЕРИАЛ
14:45

Добрата вештерка

Good Witch | S04E02

СЕРИАЛ
15:30

Чудесија

Wonderland | S02E08

СЕРИАЛ
16:15

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E01

СЕРИАЛ
17:05

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E02

СЕРИАЛ
18:35

Вистинг

Wisting | S01E01

СЕРИАЛ
19:20

Вистинг

Wisting | S01E02

СЕРИАЛ
20:05

Партнери во злосторство

Partners in crime | S01E06

СЕРИАЛ
21:00

Семејството Кастил: Мрачниот ангел

The Casteel Series: Dark Angel

ФИЛМ
22:25

Смртоносни жени

Deadly Women | S01E04

СЕРИАЛ
23:10

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E02

СЕРИАЛ
0:40

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E01

СЕРИАЛ
1:30

Семејството Кастил: Мрачниот ангел

The Casteel Series: Dark Angel

ФИЛМ
2:55

Вистинг

Wisting | S01E01

СЕРИАЛ
3:40

Вистинг

Wisting | S01E02

СЕРИАЛ
6:45

Слатко лудило

Baking Mad | S02E13

СЕРИАЛ
7:10

Гответе со Ана Олсон

Bake With Anna Olson | S02E10

СЕРИАЛ
7:35

Два живота

Two Lives | S01E126

СЕРИАЛ
8:35

Добрата вештерка

Good Witch | S04E02

СЕРИАЛ
9:20

Чудесија

Wonderland | S02E08

СЕРИАЛ
10:05

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E01

СЕРИАЛ
10:55

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E02

СЕРИАЛ
12:25

Вистинг

Wisting | S01E03

СЕРИАЛ
13:10

Вистинг

Wisting | S01E04

СЕРИАЛ
13:55

Два живота

Two Lives | S01E127

СЕРИАЛ
14:55

Добрата вештерка

Good Witch | S04E03

СЕРИАЛ
15:40

Чудесија

Wonderland | S02E09

СЕРИАЛ
16:25

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E02

СЕРИАЛ
17:15

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E03

СЕРИАЛ
18:45

Вистинг

Wisting | S01E03

СЕРИАЛ
19:30

Вистинг

Wisting | S01E04

СЕРИАЛ
20:15

Заливот

The Bay | S02E01

СЕРИАЛ
21:00

Семејството Кастил: Скршени срца

The Casteel Series: Fallen Hearts

ФИЛМ
22:25

Смртоносни жени

Deadly Women | S01E05

СЕРИАЛ
23:10

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E03

СЕРИАЛ
0:40

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E02

СЕРИАЛ
1:30

Семејството Кастил: Скршени срца

The Casteel Series: Fallen Hearts

ФИЛМ
2:55

Вистинг

Wisting | S01E03

СЕРИАЛ
3:40

Вистинг

Wisting | S01E04

СЕРИАЛ
6:45

Слатко лудило

Baking Mad | S02E14

СЕРИАЛ
7:10

Гответе со Ана Олсон

Bake With Anna Olson | S02E11

СЕРИАЛ
7:35

Два живота

Two Lives | S01E127

СЕРИАЛ
8:35

Добрата вештерка

Good Witch | S04E03

СЕРИАЛ
9:20

Чудесија

Wonderland | S02E09

СЕРИАЛ
10:05

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E02

СЕРИАЛ
10:55

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E03

СЕРИАЛ
12:25

Вистинг

Wisting | S01E05

СЕРИАЛ
13:10

Вистинг

Wisting | S01E06

СЕРИАЛ
13:55

Два живота

Two Lives | S01E128

СЕРИАЛ
14:55

Добрата вештерка

Good Witch | S04E04

СЕРИАЛ
15:40

Чудесија

Wonderland | S02E10

СЕРИАЛ
16:25

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E03

СЕРИАЛ
17:15

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E04

СЕРИАЛ
18:45

Вистинг

Wisting | S01E05

СЕРИАЛ
19:30

Вистинг

Wisting | S01E06

СЕРИАЛ
20:15

Заливот

The Bay | S02E02

СЕРИАЛ
21:00

Семејството Кастил: Портите на рајот

The Casteel Series: Gates of Paradise

ФИЛМ
22:25

Смртоносни жени

Deadly Women | S01E06

СЕРИАЛ
23:10

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E04

СЕРИАЛ
0:40

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E03

СЕРИАЛ
1:30

Семејството Кастил: Портите на рајот

The Casteel Series: Gates of Paradise

ФИЛМ
2:55

Вистинг

Wisting | S01E05

СЕРИАЛ
3:40

Вистинг

Wisting | S01E06

СЕРИАЛ
6:50

Слатко лудило

Baking Mad | S02E15

СЕРИАЛ
7:15

Гответе со Ана Олсон

Bake With Anna Olson | S02E12

СЕРИАЛ
7:40

Два живота

Two Lives | S01E128

СЕРИАЛ
8:35

Добрата вештерка

Good Witch | S04E04

СЕРИАЛ
9:20

Чудесија

Wonderland | S02E10

СЕРИАЛ
10:05

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E03

СЕРИАЛ
10:55

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E04

СЕРИАЛ
12:25

Вистинг

Wisting | S01E07

СЕРИАЛ
13:10

Вистинг

Wisting | S01E08

СЕРИАЛ
13:55

Два живота

Two Lives | S01E129

СЕРИАЛ
14:55

Добрата вештерка

Good Witch | S04E05

СЕРИАЛ
15:40

Чудесија

Wonderland | S02E11

СЕРИАЛ
16:25

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E04

СЕРИАЛ
17:15

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S03E01

СЕРИАЛ
18:45

Вистинг

Wisting | S01E07

СЕРИАЛ
19:30

Вистинг

Wisting | S01E08

СЕРИАЛ
20:15

Заливот

The Bay | S02E03

СЕРИАЛ
21:00

Семејството Кастил: Мрежа од соништа

The Casteel Series: Web of Dreams

ФИЛМ
22:25

Глечер

Glacier

ФИЛМ
23:55

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S03E01

СЕРИАЛ
1:25

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E04

СЕРИАЛ
2:15

Семејството Кастил: Мрежа од соништа

The Casteel Series: Web of Dreams

ФИЛМ
3:40

Вистинг

Wisting | S01E07

СЕРИАЛ
4:25

Вистинг

Wisting | S01E08

СЕРИАЛ
6:30

Слатко лудило

Baking Mad | S02E16

СЕРИАЛ
6:55

Гответе со Ана Олсон

Bake With Anna Olson | S02E13

СЕРИАЛ
7:20

Два живота

Two Lives | S01E129

СЕРИАЛ
8:20

Добрата вештерка

Good Witch | S04E05

СЕРИАЛ
9:05

Чудесија

Wonderland | S02E11

СЕРИАЛ
9:50

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E04

СЕРИАЛ
10:40

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S03E01

СЕРИАЛ
12:10

Вистинг

Wisting | S01E09

СЕРИАЛ
12:55

Вистинг

Wisting | S01E10

СЕРИАЛ
13:45

Два живота

Two Lives | S01E130

СЕРИАЛ
14:50

Добрата вештерка

Good Witch | S04E06

СЕРИАЛ
15:35

Чудесија

Wonderland | S02E12

СЕРИАЛ
16:20

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E05

СЕРИАЛ
17:10

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S03E02

СЕРИАЛ
18:40

Вистинг

Wisting | S01E09

СЕРИАЛ
19:25

Вистинг

Wisting | S01E10

СЕРИАЛ
20:15

Заливот

The Bay | S02E04

СЕРИАЛ
21:00

Нора Робертс: Полноќен залив

Nora Roberts: Midnight Bayou

ФИЛМ
22:30

Трка за злато

Gold Run

ФИЛМ
0:25

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S03E02

СЕРИАЛ
1:55

Поаро

Agatha Christie's Poirot | S02E05

СЕРИАЛ
2:45

Нора Робертс: Полноќен залив

Nora Roberts: Midnight Bayou

ФИЛМ
4:15

Вистинг

Wisting | S01E09

СЕРИАЛ
5:00

Вистинг

Wisting | S01E10

СЕРИАЛ
7:25

Слатко лудило

Baking Mad | S02E17

СЕРИАЛ
7:50

Гответе со Ана Олсон

Bake With Anna Olson | S02E14

СЕРИАЛ
8:15

Мистерии на гаражната распродажба: Смртоносна соба

Garage Sale Mystery: The Deadly Room

ФИЛМ
9:40

Прикриена љубов

The Love Issue

ФИЛМ
11:05

Љубов на одмор

Love on Retreat

ФИЛМ
12:30

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E01

СЕРИАЛ
14:00

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E02

СЕРИАЛ
15:30

Семејството Кастил: Мрачниот ангел

The Casteel Series: Dark Angel

ФИЛМ
16:55

Семејството Кастил: Скршени срца

The Casteel Series: Fallen Hearts

ФИЛМ
18:20

Трка за злато

Gold Run

ФИЛМ
20:15

Живот во лет

Matters of the Heart

ФИЛМ
21:25

Совпаѓање

The Match

ФИЛМ
22:50

Картер и Џун

Carter and June

ФИЛМ
0:10

Глечер

Glacier

ФИЛМ
1:40

Прикриена љубов

The Love Issue

ФИЛМ
3:05

Љубов на одмор

Love on Retreat

ФИЛМ
7:55

Слатко лудило

Baking Mad | S02E18

СЕРИАЛ
8:20

Гответе со Ана Олсон

Bake With Anna Olson | S02E15

СЕРИАЛ
8:40

Мистерии на гаражната распродажба: Венчаница

Garage Sale Mystery: The Wedding Dress

ФИЛМ
10:05

Љубов кај коралниот гребен

Love on the Reef

ФИЛМ
11:30

Љубов пред твојот праг

Love on your Doorstep

ФИЛМ
12:55

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E03

СЕРИАЛ
14:25

Младиот инспектор Морз

Endeavour | S02E04

СЕРИАЛ
15:55

Семејството Кастил: Портите на рајот

The Casteel Series: Gates of Paradise

ФИЛМ
17:20

Семејството Кастил: Мрежа од соништа

The Casteel Series: Web of Dreams

ФИЛМ
18:45

Нора Робертс: Полноќен залив

Nora Roberts: Midnight Bayou

ФИЛМ
20:15

Убиствен изглед

Looks That Kill

ФИЛМ
21:40

Се гледаме наскоро

See you Soon

ФИЛМ
23:20

Терор во предградието

Suburban Gothic

ФИЛМ
0:45

Живот во лет

Matters of the Heart

ФИЛМ
1:55

Љубов кај коралниот гребен

Love on the Reef

ФИЛМ
3:20

Љубов пред твојот праг

Love on your Doorstep

ФИЛМ