А сега ти - Подари понатаму!

Нови пакети, нови погодности, нови серии. И понатаму без реклами и договорни обврски.

ЗОШТО PICKBOX NOW?

Само кај нас

Хитовите на светската и европската продукција ексклузивно на Pickbox NOW

Превод

Сите серии и филмови со преводи на хрватски, словенечки, српски и македонски

За секој по нешто

Одберете од неодоливите серии и филмски класици

Без реклами

Вашите омилени серии гледајте ги без здодевни реклами

ПАКЕТИ

КОЛЕГИЈАЛЕН

- Активирај 1, подари 1 месец
- 2 уреда истовремено
- Без договорна обврска
- Обновувачка претплата
- HD, без реклами

ПРИЈАТЕЛСКИ

- Активирај 6, подари 3 месеци
- 2 уреда истовремено
- заштеда од 294 МКД
- Без договорна обврска
- Обновувачка претплата
- HD, без реклами

СЕМЕЕН

- Активирај 12, подари 6 месеци
- заштеда од 1200 МКД
- 3 уреда истовремено
- Без договорна обврска
- Обновувачка претплата
- HD, без реклами

ПРЕМИЕРИ ВО ЈУНИ

ПРЕМИЕРА 2.сезона 1.6.

Кондор

Condor


Во втората сезона, Џо Тарнер (Макс Ајронс) и понатаму талка низ Европа, внимавајќи да не се открие и да не претставува опасност за никого. Но, минатото на Џо го стигнува во вид на еден таинствен руски специјален агент кој тврди дека работи за Вујко Боб (Вилијам Хурт). Животот на агентот е во опасност и подготвен е да го открие идентитетот на рускиот крт во ЦИА во замена за сопствената слобода. Тој истрајува во тоа Џо да му помогне и го тера да се соочи со животот што мислел дека е зад него.

ПРЕМИЕРА 15.6.

Рослунд и Хелстром: Сандаче 21

Roslund & Hellström: Box 21


Кога тешко ранетата Лидија пристигнува во болница во Стокхолм, лекарите со ужас дознаваат дека нејзините повреди произлегуваат од бруталниот камшик во борделот, каде што била присилена да работи откако е продадена од Романија. Отфрлајќи да го прифати тоа како своја судбина, Лидија почнува да се бунтува против своите мачители. Во другиот дел од градот, полицискиот командант Еверт Гренс го прогонува опасниот злосторник Јохум Ланг. Две приказни за страсната одмазда се преплетуваат заедно и границите помеѓу злосторникот и жртвата брзо исчезнуваат.

Где да гледам?

Онлајн самостојна видеотека

Pickbox NOW можете да ја активирате на вашиот омилен уред

Видеотека кај операторот

Pickbox NOW може да се активира и кај вашиот телеком оператор

Канал кај операторот

Каналот Pickbox TV наскоро пристигнува кај избрани телеком оператори

ФИЛМОВИ ВО ЈУНИ

НОВИНИ

ПРЕМИЕРА

Кондор

Condor


Пристигна втората сезона на новиот шпионски трилер Кондор (Condor) на Pickbox NOW. Во главни улоги со Макс Ајронс и Мира Сорвино, Кондор е напната и храбра серија за агенти на ЦИА и заговор кој е закана за милиони луѓе.

Дознај повеќе! Дознај се
ПРЕМИЕРА 2.сезона 1.6.

Кондор: 5 причини да ја изгледате

шпионската трилер серија


Шпионските трилери не излегуваат од мода. Љубителите на жанрот не смеат да го пропуштат овој наслов, а всушност и сите останати. Токму затоа, ќе ја анализираме серијата и ќе наведеме пет причини зошто Кондор е задолжителна филмска литература. Ако ја немате, изгледајте ја првата сезона која исто така е целата достапна на Pickbox NOW, а премиерата на втората сезона нè очекува на 1 јуни.

Дознај повеќе! Дознај се