ВУЛФ КРИК

Wolf Creek

ВУЛФ КРИК

Wolf Creek

Достапни сезони: 1

Жанр: Драма

Година: 2016. -

Актери: John Jarratt, Lucy Fry, Dustin Clare

Продуцент: Greg McLean

Серија според истоимените хорор-филмови кои се инспирирани од морничавите убијци во австралиската дивина, од кои еден е со хрватско потекло. Убиецот психопат Мик Тејлор, кого Џон Џенет го играше во двата филма, се врати за да сее страв во Вулф Крик. Но, овој пат работите се поинакви, па време е жртвите да го возвратат ударот. Деветнаесетгодишната Ив одвај преживува кога Мик го коле нејзиното семејство, па одлучува да се одмазди.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ