ВИНИ ПУ

Winnie the Pooh

ВИНИ ПУ

Winnie the Pooh

Жанр: Aнимирани

Година: 2011

Актери: Jim Cummings, Craig Ferguson, John Cleese

Продуцент: Stephen J. Anderson, Don Hall

Disney

Мечето Вини се буди еден ден и забалежува дека останало без мед. Оди во шумата за да најде уште мед, а по патот открива дека неговиот пријател, магарето Сивко, останало без својата опашка. Сите нивни пријатели брзо се собираат за да му помогнат на кутриот Сивко без опашка. Одлучуваат да одржат натпревар во кој ќе се обидат да ја пронајдат најдобрата замена за неговата опашка, а тој што ќе ја има најдобрата идеја за награда ќе добие бокал полн со сладок мед...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ