НАЈЛОША НОЌ ВО ЖИВОТОТ

Walk of Shame

НАЈЛОША НОЌ ВО ЖИВОТОТ

Walk of Shame

Жанр: Комедија

Година: 2014

Актери: Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs

Продуцент: Steven Brill

VTI

Меган добива можност да работи за една голема телевизиска мрежа, но се чини дека мрежата сепак одлучила да земе некој друг, а ја оставило и момчето. Меган ја потиснува својата тага со алкохол и се буди во станот на еден непознат човек со кого ја поминала ноќта. Таа добива повик од мрежата и изгледа дека има шанси да ја добие работата, но мора да се појави на интервју. Таа се наоѓа во непознат дел од градот, го изгубила мобилниот, автомобилот ѝ го зел пајак, а во колата ѝ бил паричникот...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ