ВАЛКИРА

Valkyrien

ВАЛКИРА

Valkyrien

Достапни сезони: 1

Жанр: Криминалистичка

Година: 2017. -

Актери: Sven Nordin, Pål Sverre Hagen, Pia Halvorsen

Продуцент: Erik Richter Strand

Под земја, под плоштадот во Осло, Лиф Лиен, кој се подготвува за судниот ден, наместил сѐ за лекарот Равн Ејкангер, кој таму ги спроведува своите тајни и незаконски истражувања, па ги лекува криминалците и итните случаи кои не можат да побараат помош во нормална болница.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ