ПРЕМИЕРА НА 3-ТАТА СЕЗОНА

ТУНЕЛ

The Tunnel

ПРЕМИЕРА НА 3-ТАТА СЕЗОНА

ТУНЕЛ

The Tunnel

Достапни сезони: 1 | 2 | 3

Жанр: Криминалистичка

Година: 2013. -

Актери:  Clémence Poésy, Stephen Dillane, Cédric Vieira

Продуцент: Ruth Kenley-Letts

На границата помеѓу Велика Британија и Франција е најдено тело на една голема француска политичарка поради што властите на двете држави ги испраќаат своите детективи Карл Робак и Елиз Васерман. Случајот добива поголемо значење по шокантното откритие на местото на злосторството, што ги тера француската и британската полиција да работат заедно. И додека серискиот убиец употребува сѐ посложени методи за да предупреди на моралната пропаст на современото општество, Карл и Елиз сѐ повеќе се заплеткуваат во неговиот план.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ