ПЛЕМЕ

The Tribe

ПЛЕМЕ

The Tribe

Достапни сезони: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Жанр: Драма

Година: 1999. -

Актери: Caleb Ross, Victoria Spence, Meryl Cassie

Продуцент: Harry Duffin, Raymond Thompson

Светот настанал без луѓе, а сега изгледа таков и ќе исчезне. Освен доколку младите што го преживеале таинствениот вирус кој ги убил жителите не се здружат и не создадат нов свет од пепелта на стариот.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ