КРАЛСКО СЕМЕЈСТВО

The Royals

КРАЛСКО СЕМЕЈСТВО

The Royals

Достапни сезони: 1 | 2 | 3 | 4

Жанр: Драма

Година: 2015. -

Актери: William Moseley, Alexandra Park, Elizabeth Hurley, Jake Maskall

Продуцент: Mark Schwahn

Дејството на серијата се одвива во денешна Англија и ги следи животите на измислено британско кралско семејство во светот на изобилството и среде кралските традиции каде што се задоволува секоја нивна желба, но тоа подразбира и чувство за должност, судбина и јавен надзор. Принцот Лијам се наоѓа во центарот на вниманието на јавноста по смртта на неговиот постар брат, што сега го прави прв во редот за тронот. Кога кралот Сајмон најавува дека размислува за укинување на монархијата, манипулативната кралица Хелена ќе стори сѐ што е потребно за да ја задржи моќта...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ