ПОСЛЕДНА КАПКА

The Last Drop

ПОСЛЕДНА КАПКА

The Last Drop

Жанр: Акција

Година: 2006

Актери: Michael Madsen, Billy Zane, Alexander Skarsgård, Sean Pertwee

Продуцент: Colin Teague

Visionary Thinking

Среде смелиот воен напад кој требало да ѝ стави крај на Втората светска војна пред Божик, еден обучен тим од специјалци добива задача да го лоцира тајното скривалиште на нацистичкото злато. Со 35.000 американски војници спуштени зад непријателските редови во Холандија која е под германска окупација, овој таен тим, означен со шифрата Кибрит, тргнува во потрага по скапоцениот воен плен за да го донесат назад како помош за напорите на САД во војната.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ