Добриот пастир

The Good Shepherd

Добриот пастир

The Good Shepherd

Жанр: Драма

Година: 2006.

Актери: Matt Damon, Angelina Jolie, Robert De Niro

Продуцент: Robert De Niro

Едвард верува во САД и е подготвен да жртвува сѐ за заштитата на земјата. Како еден од основачите на ЦИА, Едвард е полн со идеали, но со тек на време неговата сомничавост кон средината расте.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ