СЕМЕЕН ПРАЗНИК

The Family Holiday

СЕМЕЕН ПРАЗНИК

The Family Holiday

Жанр: Комедија

Година: 2007.

Актери: Tony Anthony,Andrea Bates,Kevin Connell 

Продуцент: Greg McLean

Романтична семејна комедија за еден ситен измамник кој има шанса да наследи десет милиони долари ако докаже дека може да се смири и да основа семејство. Тој најмува две избегани сирачиња и една дадијарка да го глумат неговото семејство. Ако успее да го измами адвокатот за наследството на дедо му, да спречи дадијарката да открие што се случува и да ги скрие избеганите деца од полицијата – ќе биде многу богат.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ