ОНА ЧУВСТВО КОГА...

That Awkward Moment

ОНА ЧУВСТВО КОГА...

That Awkward Moment

Жанр: Комедија

Година: 2014

Актери: Zac Efron, Michael B. Jordan, Miles Teller

Продуцент: Tom Gormican

VTI

Џејсон го оставила девојката, жена му на Мики побарала развод, а постојаниот самец Даниел и понатаму останува сам. Тројцата најдобри пријатели одлучуваат да останат самци и да се забавуваат, но Џејсон се запознава со Ели, Даниел сфаќа дека неговата пријателка е совршена за него, а Мики отсекогаш знаел дека неговата сопруга е совршена за него.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ