МЛАДИОТ ВРКОЛАК

Teen Wolf

МЛАДИОТ ВРКОЛАК

Teen Wolf

Достапни сезони: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Жанр: Драма

Година: 2011. - 2017.

Актери: Tyler Posey, Holland Roden, Dylan O'Brien

Продуцент: Jeff Davis

Скот Мекал е обичен тинејџер, малку несмасен и повлечен, бидејќи боледува од астма и живее со самохрана мајка. Една вечер го напаѓа некое чудно суштество, а пријателот на Скот, Стајлс, прв ќе сфати дека момчето се претвора во врколак...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ