Да се убие г-ѓа Тингл

Teaching Mrs. Tingle

Да се убие г-ѓа Тингл

Teaching Mrs. Tingle

Жанр: Комедија

Година: 1999.

Актери: Helen Mirren, Marisa Coughlan, Katie Holmesž

Продуцент: Kevin Williamson

Тројца средношколци затвораат една професорка по историја за да ја натераат да им ги поправи оценките, но со тек на време тие стануваат жртви на нејзината психолошка манипулација.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ