ЗАМЕНЕТИ ПРИ РАЃАЊЕ

Switched At Birth

ЗАМЕНЕТИ ПРИ РАЃАЊЕ

Switched At Birth

Достапни сезони: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Жанр: Тинејџерски

Година: 2011. - 2017.

Актери: Katie Leclerc, Vanessa Marano, Constance Marie

Продуцент: Paul Stupin, Lizzy Weiss, John Ziffren

ABC Studios

Тинејџерките Беј и Дафне делат нешто заедничко, имено, откако Беј ќе дознае дека не е дете на своите родители, се открива дека при нејзиното раѓање во болницата дошло до забуна кога случајно биле заменети две бебиња. Така Беј завршила кај имотните Кениш, а глувата Дафне кај самохраната мајка Реџина Васкез, која одвај спојува крај со крај. Откако двете семејства ќе се запознаат, Кенишови ги канат Васкезови да дојдат да живеат во нивната гостинска куќа.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ