ПРЕМИЕРА

ШВЕДСКИ КРЕТЕНИ

Swedish Dicks

ПРЕМИЕРА

ШВЕДСКИ КРЕТЕНИ

Swedish Dicks

Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Comedy

Година: 2016. -

Актери: Peter Stormare, Johan Glans, Vivian Bang

Продуцент: Viking Brothers, Andrew Lowery, Peter Settman

Lionsgate

Поранешниот каскадер, Швеѓанецот Ингмар Андерсон, и неуспешниот диџеј Аксел Круз, одлучуваат да станат партнери во една приватна детективска агенција во Лос Анџелес. Заедно работат на случаи од различен профил, а неретко и се доведуваат во неверојатни ситуации, цело време натпреварувајќи се со ривалката на Ингмар, Џејн Мекини.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ