Чистота

Spotless

Чистота

Spotless

Достапни сезони: 1

Жанр: Криминалистичка

Година: 2015. -

Актери: Marc-André Grondin, Miranda Raison, Denis Ménochet

Продуцент: Corinne Marrinan, Ed McCardie

Жан Бастје е конзервативен и успешен француски доселеник во Лондон, каде што води бизнис за чистење на места на злосторство. Во неговиот живот повторно влегува брат му Мартин, неговата целосна спротивност, па животот на Жан се претвора во хаос. Мрачните тајни излегуваат на видело, тие се вплеткуваат во организиран криминал и се обидуваат од сето тоа да извлечат жива глава.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ