Гледајте сѐ на едно место

Ако обожавате филмови и серии, Pickbox NOW е совршен за вас!

ПРЕМИЕРИ

ФИЛМИ ВО СЕПТЕМВРИ

ЗАНИМЛИВОСТ


Бен Кингзли

Бесконечна милост


Бен Кингзли, родум Криша Банџи, е извонреден британски актер кој ја стекна светската слава со маестралната изведба на Махатма Ганди во филмот Ганди. За својата изведба ја освои и славната златна статуетка, Оскар, за која е номиниран неколку пати во кариерата. Една од тие номинации ја има за ликот Бехрани во филмот Куќа од песок и магла кој може да го гледате на Pickbox NOW, а може да го гледаме и во напнатата серија Бесконечна милост.

Гледај веднаш

ИЗ ПЕРА АГАТЕ КРИСТИ 🖋️

ПРЕМИЕРИ

Европски

ДАЛИ ЗНАЕВТЕ?


Кристофер Пламер

Среќно бегство


Кристофер Пламер, во неговата богата кариера полна со одлични улоги, ќе остане запаметен како главата на семејството Фон Трап во Мои песни, мои сништа. Актерот, инаку родум од Канада, е најстар добитник на Оскар во историјата. Го освои на 82 години, а 6 години потоа пак беше номиниран. Интересно е дека ја одбил улогата на волшебникот Гандалф во Господар на прстените. Може да го гледаме во филмот Среќно бегство на Pickbox NOW.

Гледај веднаш

БРИТАНСКИ ДЕТЕКТИВИ 🧐

Онлајн самостојна видеотека

Pickbox NOW можете да ја активирате на вашиот омилен уред

Видеотека кај операторот

Pickbox NOW може да се активира и кај вашиот телеком оператор

Канал кај операторот

Каналот Pickbox TV наскоро пристигнува кај избрани телеком оператори