Покерџии

Rounders

Покерџии

Rounders

Жанр: Драма

Година: 1998.

Актери: Matt Damon, Edward Norton, Gretchen Mol

Продуцент: John Dahl

Откако губи партија покер со високи влогови, Мајк Мекдермот ветува дека ќе престане да се коцка, но кога неговиот најдобар пријател влегува во неволи со еден немилосрден сопственик на нелегален клуб, Мајк мора да се врати во игра и не смее да изгуби.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ