Грабеж на столетието

Reindeer Games

Грабеж на столетието

Reindeer Games

Жанр: Акција

Година: 2000.

Актери: Ben Affleck, Joey Lauren Adams, Ethan Suplee

Продуцент: John Frankenheimer

Руди и неговиот цимер од ќелијата, Ник, наскоро треба да излезат од затвор. Откако Ник загинува во еден затворски бунт, Руди излегува на слобода, а пред затворот го чека Ешли, девојката со која Ник се допишувал, но никогаш не се запознал. Руди го презема идентитетот на Ник, но набргу се наоѓа во ситуација да мора да ограби едно казино заедно до братот криминалец на Ешли.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ