РЕБЕКА МАРТИНСОН

Rebecka Martinsson

РЕБЕКА МАРТИНСОН

Rebecka Martinsson

Достапни сезони: 1

Жанр: Криминалистичка

Година: 2017. -

Актери: Ida Engvoll, Eva Melander, Jakob Öhrman

Продуцент: Fredrik Edfeldt

Драмска серија, снимена според романите на познатата авторка Оса Ларсон, за успешната адвокатка Ребека Мартинсон, која по смртта на еден пријател од детството неволно се враќа во својот роден крај. Почнува ловот на убиецот и набргу запаѓа во вител од настани, кој ја тера да се соочи со трауматичното минато од кое побегнала.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ