РАТАТУИ

Ratatouille

РАТАТУИ

Ratatouille

Жанр: Aнимирани

Година: 2007

Актери: Brad Garrett, Lou Romano, Patton Oswalt 

Продуцент: Brad Bird

Disney

Стаорецот Реми сонува да стане голем готвач и покрај тоа што го задеваат затоа што е припадник на вид од којшто гурманите се грозат.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ