ЕВТИНИ ПРИКАЗНИ

Pulp Fiction

ЕВТИНИ ПРИКАЗНИ

Pulp Fiction

Жанр: Криминалистички

Година: 1993

Актери: John Travolta, Samuel L. Jackson, Uma Thurman

Продуцент: Quentin Tarantino

Miramax

Филмот што ја редефинираше филмската уметност на 20-от век. Сценаристот и режисер Квентин Тарантино ни претставува незаборавна група ликови, вклучително и неколку убијци, заводливата жена на нивниот шеф, како и боксерот преполн со очај, во овој возбудлив филм кој ќе ве забавува, но и восхити.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ