Доказ

Proof

Доказ

Proof

Жанр: Драма

Година: 2005.

Актери: Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Hope Davis

Продуцент: John Madden

Кетрин е многу приврзана за својот татко, познат и генијален математичар, кој полека го губи допирот со реалноста. Додека нејзиниот татко полека навлегува во лудило, Кетрин почнува да се прашува дали од својот татко, покрај талентот за математика, ја наследила и болеста.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ