Висока мода

Pret-a-porter

Висока мода

Pret-a-porter

Жанр: Комедија

Година: 1994.

Актери: Sophia Loren, Julia Roberts, Marcello Mastroianni

Продуцент: Robert Altman

Модната ревија во Париз привлекува вообичаена група луѓе; дизајнери, новинари, манекенки, уредници и фотографи, во оваа сатира за модата и убиството.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ