ЕДЕН ВОЛШЕБЕН БОЖИЌ

One Magic Christmas

ЕДЕН ВОЛШЕБЕН БОЖИЌ

One Magic Christmas

Достапни сезони: One Magic Christmas

Жанр: Детски, играни

Година: 1985.

Актери: Mary Steenburgen, Gary Basaraba, Harry Dean Stanton

Продуцент: Phillip Borsos

Disney

Џини Грејнџер одамна престанала да верува во сѐ она што окото човеково не може да го види, но пак ќе ги открие вистинската убавина и значењето на Божик, благодарение на својата 6-годишна ќерка Аби и на Гидеон, нејзиниот ангел-чувар, пратен лично од Дедо Мраз. Станува збор за еден од Дизниевите класици, кој ќе ве трогне и ќе ве загрее за време на празниците...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ