ПОДРАМАТИЧНО

...од кога било претходно. Новите скандинавски серии и филмови ќе ве држат во неизвесност со својата напнатост.

ПОМРАЧНО

...од сѐ што имате гледано. Вистинитите приказни и морничавите драми ќе ви се вртат во мислите со денови.

ПОДОБРО

...отколку што имате навикнато. Доаѓа досега неприкажуваната содржина на нашите простори.

Предобра комбинација: Viaplay Select и Pickbox NOW

„Скандинавскиот ноар е само почеток“, велат од Viaplay, а благодарение на Pickbox NOW имаме шанса да го гледаме најдоброто од скандинавската продукција.

Одлични вести ни доаѓаат од Pickbox – доаѓаат нови скандинавски ноар серии од популарната услуга за стриминг Viaplay! Од 1 декември гледајте еден куп нови серии, криминалистички, драми, романтики, а доаѓаат и историски документарци. Ќе извдвоиме само некои од сериите што доаѓаат во склоп на Viaplay Select, како што е данскиата криминалистичка серија Се надеввам дека среќно стигна дома (Were Where You?), норвешката криминалистичка серија Фенрис: Големиот волк (Fenris) и шведската драмска серија Хармоника (Harmonica).