Најново од Европа: Најновите европски филмови на Pickbox NOW

Pickbox NOW никогаш не бил вашата класична услуга за стриминг – од самиот почеток ви носевме поинакви содржини, се фокусиравме на најдобрите британски серии, скандинавските наслови што ја освоија публиката ширум светот, како и на филмските новитети и богатата понуда на класици.

Чекор понатаму е нашиот најнов проект со кој дополнително ќе ги збогатиме вашите филмски вечери со Pickbox NOW.

„Стриминг Европа“ собира четири европски компании за стриминг – UniversCine, Sooner, LMC i Pickbox кои се обединија околу највозбудливите европски филмови и продукции. Во текот на проектот ќе претставиме дури 24 нови европски филмови, тазе прикажани на познатите филмски фестивали, а кои го носат потписот на интригантните нови режисерски имиња и креативци.

Најновите европски филмови ќе ги воодушеват љубителите на трилери, криминалистички филмови, драми и комедии, па во шарената понуда на филмови секој ќе најде по нешто за себе, а воедно, ова е првпат да ги претставуваме филмовите на Pickbox Originals кои ќе бидат достапни ексклузивно на Pickbox NOW!

Првиот таков излегува веќе на 24 октомври, а следете го Pickbox NOW за да не ги пропуштите останатите филмски новитети од Европа!

ДОСТАПНИ ФИЛМОВИ