PICKBOX PRESS ROOM

За претстојниот месец најди ги сите актуелни информации поврзани за Pickbox и неговата содржина.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Месечниот каталог ти нуди преглед на истакнатите премиери што пристигнуваат на Pickbox, како и сите наслови што наскоро заминуваат од актуелните понуди.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Разбуди ја својата информираност за понудата на сериите со дополнителни материјали кои, меѓу другото, вклучуваат официјални фотографии, авторски права, синопсиси, занимливости за сериите, како и интервјуа со актерите.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Списокот на филмските класици варира од ден на ден, па биди во чекор со нашата понуда, со дополнителниот материјал што го подготвивме специјално за тебе.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Детските филмови го собираат семејството пред екранот. Окупирај го и ти твоето време со прегледување на нашите детски наслови и со преземање на дополнителниот материјал што ги содржи сите релевантни информации за твојот медиум.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ

Запознај го Pickbox преку нашиот пакет за визуелен идентитет, кој вклучува брошура за брендот, лого и нашата маскота. Пикец.

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ