Поддржани уреди и платформи на кои можеш да го гледаш Pickbox:

КОМПЈУТЕР + GOOGLE CHROME

Сѐ што ти треба е компјутер, врска на интернет и активна сметка на Pickbox. Посети нѐ преку интернет прегледник и уживај во најновите серии, филмски класици и цртани. За најдоброто искуство во гледањето на нашите серии и филмови препорачуваме интернет прегледник Google Chrome.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ

МОБИЛЕН И ТАБЛЕТ

Пронајди ја нашата апликација за Android на Google Play и за iOS на iTunes App Store, пријави се со корисничките податоци за Pickbox и гледај ги своите омилени серии.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ

ХРОМКАСТ

Гледањето на Pickbox преку Chromecast се овозможува на два начини: споделување на содржината на телевизори кои веќе имаат вграден Chromecast или преку поврзување на уред со Chromecast со телевизорот.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ