ПОПУСТ ЗА BLACK FRIDAY 40%

Попустот важи на сите пакети на Pickbox NOW

Pickbox NOW ве чести за крај на годината! Одличната понуда на Black Friday трае од петок, 29.11. до понеделник 2.12.2019. Посетете го www.pickbox.tv и заштедете 40 онасто!

ДОБИЈТЕ ПОПУСТ ЗАСЕКОГАШ*

Pickbox NOW нуди попуст од 40 насто на сите достапни пакети, без оглед дали ќе ги одберете на 1 месец, 6 месеци или 12 месеци! Што точно значи тоа? Посебниот попуст на Black Friday активирајте го со внесување на кодот на избраниот пакет во понудата на Pickbox NOW:
 

PB40MK

  • за 1.432,80 MKD овозможете си цела година преполна со сите филмови и серии
  • за 900,00 MKD ви носи 6 месеци претплата на Pickbox NOW
  • за 179,00 MKD влезете во светот на Pickboxa NOW на 1 месец

*Попустот важи сѐ до откажување на пакетот

КУЛТНИ ФИЛМОВИ И НОВИ СЕРИИ

Асортиманот на услугата за домашен стриминг Pickbox NOW е полн со холивудски и европски деликатеси како култниот филм Бегство од Шошенк (Shawshank Redemption), комедијата Дон Џон и женскиот мозок (The Female Brain) како и новите серии како Моќ (Power) и Фатете го Шорти (Get Shorty). Сите овие, и уште многу други наслови, можете да ги гледате на www.pickbox.tv , каде што ќе го остварите и вечниот попуст од 40 отсто!

ЕВРОПСКИТЕ ВРВНИ СЕРИИ НА PICKBOX NOW

Новите европски серии се полни со оригиналност и иновативни решенија во светот на телевизијата. Француските, британските, ирските и норвешките серии ќе ја задоволат потребата за квалитетни серии.

Pickbox NOW ги нуди најдобрите европски серии – тука се новата ирска криминалистичка серија Крв (Blood), француската криминалистичка серија Црвени сенки (Les Ombres Rouges), британската психолошка трилер-серија Измамник (Cheat), норвешката криминалистичка серија Wisting, британската детективска серија Baptiste и многу други.

Нурнете се во одличната понуда на Pickbox NOW и уживајте во совршените филмови и серии – без реклами, без договори и со огромен попуст!