Pickbox NOW можете да го гледате во видеотеката на операторот со неколку кликнувања на далечинскиот управувач. Активирањето е возможно преку претходно дефинираните пакети на операторот или со дополнителна доплата (без или со договорна обврска).


MAXTV

Aктивирајте го Pickbox NOW преку видеотеката на MaxTV и гледајте ги сите серии и филмови од понудата. Уживајте во најгледаните и најквалитетните содржини од холивудската, европската и регионалната продукција! Повеќе не треба да се прилагодувате кон телевизискиот распоред затоа што со Pickbox NOW бирате кога и што сакате да гледате.