ОНЛАЈН САМОСТОЈНА ВИДЕОТЕКА

SMART TV

Пронајдете ја апликацијата Pickbox NOW

Дознај повеќе

ЛАПТОП

Пристапете до Pickbox NOW преку интернет прегледникот (Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Microsoft Edge)

МОБИЛЕН/ТАБЛЕТ

Пронајдете ја апликацијата Pickbox NOW во Google Play или App Store

CHROMECAST

Поврзете кој било телевизор со Chromecast и уживајте во сериите и филмовите од апликацијата Pickbox NOW

ВИДЕОТЕКА КАЈ ИЗБРАНИ ОПЕРАТОРИ


PICKBOX NOW НА MAXTV


Гледајте ги вашите омилени серии, детски и филмски содржини на најдобрата интерактивна телевизија - MaxTV. Активирајте Pickbox NOW преку Мени > ТВ Канали > MaxTV пакети и првите 30 денови гледајте бесплатно!

*Првите 30 дена се бесплатни само при првото активирање на Pickbox NOW. Откако ќе поминат, Pickbox NOW се наплаќа по редовната цена од 299 ден. месечно.

Дознај повеќе