НОВИНИ

ПРЕМИЕРА 29.03.

Малечки птици (Little Birds)

Hова драмска серија


Необичната драма Малечки птици (Little Birds) е новата серија на Pickbox NOW 29.03. со британската актерка Џуно Темпл (Maleficent, The Dark Knight Rises) во главната улога. Сѐ се врти околу вечната и незаобиколна тема – тие што имаат моќ и тие што сакаат да бидат слободни.

Гледај веднаш Дознај повеќе
ПРЕМИЕРА 22.03.

Форензичарката Халифакс: Одмазда

криминалистичката мини-серија


Новата криминалистичка мини-серија Форензичарката Халифакс: Одмазда Pickbox NOW пристигнува на 22 март! Оваа серија е продолжение на австралиската криминалистичка серија Halifax f.p.и се врти околу омилената форензичка психијатарка, докторката Џејн Халифакс.

Гледај веднаш Дознај повеќе
ПРЕМИЕРА 15.03.

Семе на сомнежот

британска криминалистичка серија


Семе на сомнежот (Deadwater Fell) е нова британска криминалистичка мини-серија што е целосно достапна на Pickbox NOW од 15 март. Оваа мини-серија од 4 дела се врти околу лекарот Том Кендрик кој го игра фантастичниот Дејвид Тенант (Dr. Who).

Гледај веднаш Дознај повеќе
ПРЕМИЕРА 8.3.

Британска драмска серија

Длабока вода


Британската драмска серија Длабока вода (Deep Water) со фантастичната актерка Ана Фриел во главната улога, на Pickbox NOW пристигнува на 8 март. Оваа драмска серија се одвива во еден живописен мал град во кој се одвиваат сложените ривалства меѓу три жени, а се прикажани и финансиските неволи на жителите.

Гледај веднаш Дознај повеќе
Премиера 19.2.

Нова драмска мини-серија

Достапни сите епизоди


Таинствената драмска мини-серија Жената во бело (The Woman in White) на Pickbox NOW пристигнува на 19 февруари. Британскиот трилер од пет дела, снимен во Северна Ирска, се заснова на истоимениот класичен готски роман од 1860 година од авторот Вилки Колинс.

Гледај веднаш Дознај повеќе
Премиера 8.2.

Драмска комедија

Британската драмска серија


Британската драмска серија Љубов и храна (Delicious) на Pickbox NOW пристигнува на 8 февруари. Со Дон Френч, Емилија Фокс („Silent Witness“) и Лејн Глен („Game of Thrones“) во главните улоги, оваа одлична драмска серија со елементи на комедија се врти околу кулинарството.

Гледај веднаш Дознај повеќе