Илјадници часови со врвни серии, цртани и филмски класици чекаат на твоите очи

НЕОГРАНИЧЕНО И ПРЕВЕДЕНО

Повеќе од 3000 часа со серии и филмови од најдобрите продукциски куќи: Disney, BBC, CBS, Sony, MGM, ITV, ABC и Starz гледај неограничено, кога било и каде било. Секогаш ги гледаш сите содржини.

РЕГИСТРИРАЈ СЕ БЕСПЛАТНО

НА ПОВЕЌЕ
УРЕДИ

Избери два или дури и три уреди на кои ќе ја гледаш сета содржина во понудата на Pickbox. Компјутер, мобилен, таблет или Chromecast одат заедно во која било комбинација.

ПРОВЕРИ УРЕД

БЕЗ ДОГОВОРНИ ОБВРСКИ

Избери го пакетот што најмногу ти одговара. Сите пакети се без договорна обврска. Активирај преку компјутер или Smart TV и неограничено гледај ја комплетната содржина на повеќе уреди заедно.

ИСКИНИ ГИ ДОГОВОРИТЕ

Од сите серии, филмови и цртани во нашата понуда те делат три чекори:

Бесплатна регистрација - беспатно регистрирај се и прегледај го целосниот каталог на содржини кои моментално ти ги нудиме. Ако сакаш да гледаш и да уживаш во најдената содржина, продолжи на чекор 2 и следи ги следните упатства...

Активација на сметката - избери го пакетот што најмногу ти одговара (псссст – НАЈДОБРИОТ пакет навистина е најдобар). Pickbox можеш да го активираш на повеќе начини: картичка или PayPal.

Гледај и уживај – уживај во целосната понуда на Pickbox на најмалку два уреда по твој избор. Избери НАЈДОБАР пакет и заштеди 589MKD, уживај во HD резолуција и гледај на три уреди истовремено било кога и било каде.

PICKBOX ПАКЕТИ