Ноќен чувар

Nightwatch

Ноќен чувар

Nightwatch

Жанр: Драма

Година: 1997.

Актери: Ewan McGregor, Nick Nolte, Anais Evans

Продуцент: Ole Bornedal

Мартин е студент кој вработува ноќен чувар во една мртовечница. Необичните настани во мртовечницата се поврзани со еден сериски убиец, а Мартин набргу станува главниот осомничен.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ