Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Aнимирани

Година: 2015. -

Актери: Bruno Gueracague

Продуцент: Marie-Caroline Villand

Многу интересен и смешен цртан филм за двајца пријатели, за енергичниот, весел и ентузијастички расположен зајак по име Моланг, како и за срамеживото, повлечено и чувствително пиле по име Пиу-Пиу. Го гледаме нивното секојдневие, додека тие се фаќаат во костец со разни животни ситуации, од вообичаени, како што е возење со автомобил, до егзотични како јавање на камали, а сето тоа со многу радост и смеа.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ