НАЧИН

Modus

НАЧИН

Modus

Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Криминалистичка

Година: 2015. -

Актери: Melinda Kinnaman, Henrik Norlén, Esmeralda Struwe 

Продуцент: Peter Nadermann

Шведски детективски трилер за жена психолог која работела за ФБИ, Ингер Јохане Вик, која е мајка на аутистично девојче. Таа навлегува сѐ подлабоко во истрагата на една серија вознемирувачки и брутални смртни случаи. Тие случаи ја тераат да се здружи со детективот Ингвар Нијман, па заедно да се обидат да дознаат нешто за извршителите на шокантните злосторства.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ