МОЌНАТА АФРОДИТА

Mighty Aphrodite

МОЌНАТА АФРОДИТА

Mighty Aphrodite

Жанр: Комедија

Година: 1995

Актери: Woody Allen, Mira Sorvino, Pamela Blair

Продуцент: Woody Allen

VTI

Кога открива дека неговиот посвоен син е гениј, еден њујоршки спортски писател ја бара биолошката мајка на син му, но се изненадува кога открива дека се работи за порно-актерка и проститутка.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ