Полноќно Сонце

Midnight Sun

Полноќно Сонце

Midnight Sun

Достапни сезони: 1

Жанр: Криминалистичка

Година: 2016. -

Актери: Leïla Bekhti, Gustaf Hammarsten, Albin Grenholm

Продуцент: Måns Mårlind, Björn Stein

Каина е француска полицајка која пристигнала во Кирун, мала рударска заедница во Северна Шведска, за да го истражи бруталното убиство на еден француски државјанин. Но, тоа убиство изгледа дека е само врвот на сантата лед. Се појавуваат уште тела, па Каина со помош на шведскиот колега Андерсон се соочува со завера која ги вклучува тамошните жители.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ