НА МАРС МУ ТРЕБААТ МАЈКИ

Mars Needs Moms

НА МАРС МУ ТРЕБААТ МАЈКИ

Mars Needs Moms

Жанр: Aнимирани

Актери: Seth Green, Joan Cusack, Dan Fogler

Продуцент: Simon Wells

Disney

Мајло е налутен на својата мајка, која постојано го тера да врши домаќински работи и да го јаде тоа што не го сака. И тоа баш кога мислел дека ќе ужива во безгрижно лето. Откако една вечер се караат бидејќи таа му забранува да гледа телевизија затоа што не ја послушал, Мајло ја повредува кога ѝ вели дека би сакал да нема мајка. Таа ноќ неговата желба, за жал, се исполнува бидејќи мајка му ја крадат Марсовци кои сакаат да ја присвојат нејзината способност за мајчинство за да можат да ги одгледаат своите млади. На Мајло му е многу жал што се случило тоа, па оди да ја спаси својата мајка...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ