Изгубени

Lost

Изгубени

Lost

Достапни сезони: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Жанр: Drama

Година: 2004. - 2010.

Актери: Matthew Fox, Josh Holloway, Jorge Garcia, Naveen Andrews

Продуцент: J. J. Abrams

Од 324 патници на летот 815 само седумдесет преживуваат по падот на авионот. Распоредени се на три локации на таинствен остров во Јужниот Пацифик. Ние одблиску ќе следиме 14 од нив, меѓу кои се и хирургот Џек Шепард, измамникот Соер, ѕидарот и уметник Мајкл Досон со синот Волт, бегалката од законот Кејт Остин, добитникот на лото, Харли, таинствениот Џон Лок, ирачкиот војник Саид, бремената жена од Австралија, Клер... Островот е далеку од рајот каков што изгледа дека е. Низ него се движи чудовиште, преживеаните ги мачат "Другите“, а "прибежиштето"во кое се наоѓаат е преполно со фантастични и мистични појави...

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ