ДУХОВИ

Les Revenants

ДУХОВИ

Les Revenants

Достапни сезони: 1 | 2

Жанр: Драма

Година: 2012. -

Актери: Anne Consigny, Clotilde Hesme, Frédéric Pierrot

Продуцент: Fabrice Gobert

Во едно идилично француско планинско гратче, една навидум неповрзана група луѓе збунето се обидува да се врати дома. Тоа што не го знаат е дека се мртви веќе со години и никој не ги очекува. Додека се обидуваат повторно да се вклучат во своите поранешни животи, се откриваат тајни и нови мистерии, додека сите се обидуваат да се справат со неверојатната нова стварност. Но, не се вратија само тие. Нивното враќање се поклопува со низата морничави убиства кои личат на дејствата на еден сериски убиец од минатото.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ