Вистина

La Verdad

Вистина

La Verdad

Достапни сезони: 1

Жанр: Драма

Година: 2018. -

Актери: Lydia Bosch, Jon Kortajarena, Elena Rivera 

Продуцент: Iñaki Mercero

Паула Гарсија, внука на еден од најважните банкари во Шпанија, исчезна пред 9 години. Сега веќе 17-годишна, одненадеж се појавува откако избега од ужасно сексуално ропство. Во полициската станица одбива да разговара со никого, освен со Маркос Егија, млад полицаец задолжен за нејзиниот случај. Додека нејзиното семејство се привикнува на нејзиното враќање, новинарот Лало Руиз упорно тврди дека Паула не е онаа за која се претставува. Полицијата понатаму неуспешно работи на случајот, а Паула е премногу трауматизирана за да помогне во истрагата. Нејзиното враќање ќе се покаже како поголема загатка од нејзиното исчезнување.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ