Црвената кралица

Krasnaya koroleva

Црвената кралица

Krasnaya koroleva

Достапни сезони: 1

Жанр: Драма

Година: 2015. -

Актери: Ksenia Lukyanchikova, Anatoly Rudenko, Artem Tkachenko, Ada Rogovtseva

Продуцент: Elena Semenova

Ја викаа најубавото оружје на Кремлин, ѝ се восхитуваа најпознатите дизајнери и филмски режисери. Но, која е навистина Црвената Кралица? Кралица на модните писти, или агентка на КГБ, со задача да заведува странски дипломати? Како го постигнала успехот и која била цената што морала да ја плати, гледајте во серијата за таинствениот живот на Регина Збарскаја, најпознатиот советски модел со кариера на Западот.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ