Убиј го Бил 2

Kill Bill: Volume 2

Убиј го Бил 2

Kill Bill: Volume 2

Жанр: акција

Година: 2004.

Актери: Uma Thurman, David Carradine, Michael Madsen

Продуцент: Quentin Tarantino

Откако веќе прецртала две имиња од својот список, една млада девојка се враќа на својот одмазднички поход. Овој пат нејзини мети се Бад и Ел Драјвер, единственте преживеани од еден одред на убијци што го предале пред четири години. Работите се движат кон последниот судир со Бил, поранешниот учител на девојката и човек кој го нарачал нејзиното убиство. Вториот дел од сагата на „Убиј го Бил“ завршува со походот на девојката кој започна во првиот дел.

ГЛЕДАЈ ВЕДНАШ